Home » Webshop » Sieraden by MariLami blog

Schoonheid van nature

Natuurlijke producten zoals natuurstenen mineralen en planten, is meer en meer een begrip aan het worden. Maar er is nog een lange weg te gaan, betreft natuurlijke producten dat van waardevolle betekenis heeft op ons lichaam maar ook op onze geestelijke gesteldheid. Er is jarenlang op ons manier van doen en denken ingewerkt ,dat gros van de mensheid vergeten is hoe het ook alweer was om krachten vanuit de natuur te halen. Denk aan planten dieren en voedsel, het is allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het enige dat ons te doen staat is  ermee verbinden, en het eigen willen maken zodat het voelt als aantrekken van een kledingstuk of net als in en uitademen van frisse lucht. Er zijn genoeg manieren beschikbaar om je te kunnen verbinden met de schoonheid van de natuur. Alleen rijst de vraag hoe, en wat is de basis? Voor iedereen is het anders, er zijn 4 basis begrippen waarvan uit gewerkt kan worden.

  1.  Tijd nemen voor stilte doormiddel van een meditatie oefening of een gebed uitspreken luisteren naar rustgevend melodische muziek
  2. Creatieve vermogens ontwikkelen
  3. Tijd doorbrengen in de natuur
  4. Lichamelijke beweging, het nuttigen van gezond voedsel

Het vergt discipline ,het vraagt om consequent te zijn. Men krijgt er schoonheid en stabiliteit voor terug. Daarbij  trekt men meer blijheid en geluk naar zich toe.

Namens Team sieraden bij MariLami wensen wij  allen gezondheid, blijheid en geluk toe!